Тамақтандыру » Страница 72 » СШ№22 Екпенды
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№22 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(726) 2-94-67
Сенім телефоны:
+7(708) 455 82 08
Нашар көрушілер
нұсқасы
«Тағамға   білім алушылардың көзқарасы»  сауалнамасы.
19
қазан
2021
«Тағамға білім алушылардың көзқарасы» сауалнамасы.
№22 жалпы орта білім беретін мектебінде 25 қазан күні  "Тағамға   білім алушылардың көзқарасы" және "Тамақтану ата-ана көзімен"    сауалнамасы алынды. Сауалнамаға 17 білім алушылар мен 8 ата-аналар қатысты. Нәтижесінде тағамдардың мәзірі ұнайтындығы, оның дәмді екені айтылса , кейбірінің сұйық тағамдарға тәбеті жоқ екені анықталды.Сауалнама нәтижесімен асхана қызметкерлері танысып, болашақта айтылған ұсыныстарды жүзеге асыру міндеттелді. Сауалнама қорытындысы 13 білім алушыға тағамдардың
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары   1-тарау. Жалпы ережелер
22
қыркүйек
2021
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен
Қазақстан Республикасы  Білім және ғылым министрінің  2020 жылғы 24 сәуірдегі  № 158 бұйрығына   10-қосымша "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары  1-тарау. Жалпы ережелер        1. Осы "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
22
қыркүйек
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін;
Мектептегі асхананың безендіруі
08
қыркүйек
2021
Мектептегі асхананың безендіруі
Дұpыс тaмaқтaну -денсaулық кепілі. Aдaмзaт денсaулығын сaқтaудың бaсты шapты – дұpыс тaмaқтaну. Сoндықтaн тaмaқтaнуғa еpекше көңіл бөлген жөн. Тaмaқ құpaмының құндылығы бaсты нaзapдa бoлғaны дұpыс. Тиімді, дұpыс тaмaқтaну денсaулықты сaқтaуғa, aғзaның қaлыпты өсуі мен дaмуынa, жұмыс қaбілетінің жoғapылaуынa және aғзaның қopшaғaн opтaның әpтүpлі жaғымсыз әсеpіне қapсылығын күшейтуге ықпaлын тигізеді. Дұpыс тaмaқтaну еpежелеpі: • Тaмaқты үстелдің бaсындa oтыpып қaбылдaу кеpек. Егеp тaмaққa зейін
Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и льготного питания отдельным категориям обучающихся и воспитанников в общеобразовательных школах"
02
қыркүйек
2021
Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и
Приложение 10 к Приказу  Министра образования и науки  Республики Казахстан  от 24 апреля 2020 года № 158  Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и льготного питания отдельным категориям обучающихся и воспитанников в общеобразовательных школах"  Глава 1. Общие положения  1. Настоящие Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и льготного питания отдельным категориям обучающихся и воспитанников в общеобразовательных школах" (далее – Правила)
№22 жалпы орта  білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын бақылау бойынша құрылған бракераждық комиссияның қорытынды АНЫҚТАМАСЫ
16
сәуір
2021
№22 жалпы орта білім беретін мектебінде оқушыларды ыстық тамақпен
№22 жалпы орта  білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын бақылау бойынша құрылған бракераждық комиссияның қорытынды АНЫҚТАМАСЫ                    №22 жалпы орта  білім беретін мектебінің мектепішілік бракераждық комиссиясының мүшелері  оқушыларды ыстық тамақпен қамту жұмыстарына тексеру жүргізді.           Тексеру барысында төмендегі жағдайлар анықталды: Мектепте штаттық бірліктегі аспазшы мен асхана қызметкерлері қысқартылып, аспазшылар мердігермен келісіммен жұмыс