Тамақтандыру » Страница 71 » СШ№22 Екпенды
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№22 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(726) 2-94-67
Сенім телефоны:
+7(708) 455 82 08
Нашар көрушілер
нұсқасы
№22 жалпы орта  білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын бақылау бойынша құрылған бракераждық комиссияның қорытынды АНЫҚТАМАСЫ
16
сәуір
2021
№22 жалпы орта білім беретін мектебінде оқушыларды ыстық тамақпен
№22 жалпы орта  білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын бақылау бойынша құрылған бракераждық комиссияның қорытынды АНЫҚТАМАСЫ                    №22 жалпы орта  білім беретін мектебінің мектепішілік бракераждық комиссиясының мүшелері  оқушыларды ыстық тамақпен қамту жұмыстарына тексеру жүргізді.           Тексеру барысында төмендегі жағдайлар анықталды: Мектепте штаттық бірліктегі аспазшы мен асхана қызметкерлері қысқартылып, аспазшылар мердігермен келісіммен жұмыс
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну"
08
сәуір
2021
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен
«Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну» туралы атқарылып жатқан іс-шаралар туралы Анықтама    №22 жалпы орта білім беретін мектебінде 2021 жылдың 4 оқу тоқсанында мектеп оқушыларын бір мезгілдіқ ыстық тамақпен қамтамасыз ету мақсатында іс-шаралар ұйымдастырылды. Асханада кезекшілік кестесі ілініп, тамақтың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия отырысы өткізілді. Бекітілген тізім
Білім және ғылым министрлігі 2020 жылғы 15 желтоқсан № 527 Бұйрығы
15
желтоқсан
2020
Білім және ғылым министрлігі 2020 жылғы 15 желтоқсан № 527 Бұйрығы
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы «___» _____ № __ бұйрығынақосымша Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы «13» тамыздағы № 345 бұйрығына қосымша Коронавирустық инфекцияның таралуына байланысты шектеу шаралары кезеңінде орта білім беру ұйымдарында оқу процесін іске асыру жөніндегі әдістемелік ұсынымдар 1-тарау. Жалпы ережелер 1. Орта білім беру ұйымдарында оқу процесін ұйымдастыруға жөніндегі осы Әдістемелік ұстаным (бұдан әрі – Әдістемелік
Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 17 қарашадағы № 484 бұйрығы
18
қараша
2020
Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 17 қарашадағы № 484 бұйрығы
«Коронавирустық инфекцияныңтаралуына байланысты шектеушаралары кезеңінде білім беру ұйымдарында оқу процесін іске асыру жөніндегі әдістемелік ұсынымдарды бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 13 тамыздағы № 345 бұйрығына өзгеріс енгізу туралы Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 17 қарашадағы № 484 бұйрығы «Құқықтық актілер туралы» 2016 жылғы 6 сәуірдегі Қазақстан Республикасы Заңының 65-бабының 3-тармағына сәйкес және Қазақстан
Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 21 қазан № 453 Бұйрығы
22
қазан
2020
Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 21 қазан № 453 Бұйрығы
«Орта, техникалық және кәсіптік, орта білімнен кейінгі білім беру ұйымдары үшін білім алушылардың үлгеріміне ағымдағы бақылауды, оларды аралық және қорытынды аттестаттауды өткізудің үлгілік қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2008 жылғы 18 наурыздағы № 125 бұйрығына өзгерістер енгізу туралы БҰЙЫРАМЫН: 1.«Орта, техникалық және кәсіптік, орта білімнен кейінгі білім беру ұйымдары үшін білім алушылардың үлгеріміне ағымдағы бақылауды, оларды аралық және
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі  ведомствоаралық сараптамалық топтың қызметі
01
қазан
2020
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық топтың қызметін ұйымдастыру бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық топ (бұдан әрі – Сараптамалық топ) тамақтану сапасын мониторингтеу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялардың) қызметінің тиімділігіне жүйелі талдауды жүзеге асырады және балалардың тамақтануын тиімді ұйымдастыру жөнінде шаралар қабылдайды. Сараптамалық топтың міндеттері: - бракераждық комиссиялар қызметінің
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялар
01
қазан
2020
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялар
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері: - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін; - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жургізу жөніндегі комиссияларға арналған  жаднама
01
қазан
2020
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жургізу
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жургізу жөніндегі комиссияларға арналған жаднама 1.Санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды бойынша талап Эпидемиологиялық маңыздылығы жоғары объектіде асхана жұмысы басталғанға дейін санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды болуы тиіс. 2. Ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына қойылатын талаптар Қол жуу үшін оларға ыстық және суық су келтірілген раковиналар, қол жууға және кептіруге арналған құралдар орнатылады. 3. Жинау мүкаммалына
Білім беру ұйымдарына оқуға қабылдаудың үлгілік қағидалары
30
қыркүйек
2020
Білім беру ұйымдарына оқуға қабылдаудың үлгілік қағидалары
Бастауыш, негізгі орта және жалпы орта білімнің жалпы білім беретін оқу бағдарламаларын іске асыратын білім беру ұйымдарына оқуға қабылдаудың үлгілік қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 12 қазандағы № 564 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2018 жылғы 16 қазанда № 17553 болып тіркелді. "Білім туралы" 2007 жылғы 27 шілдедегі Қазақстан Республикасы Заңының 5-бабының 11) тармақшасына және "Мемлекеттік көрсетілетін қызметтер